top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

211112


Tre hästar till start på Solvalla-lunchen där Go For Manny inledde med startgalopp och en stark upphämtning fram till fjärdeplatsen på tiden 1.18,3g/2140.


På tur stod Eddy West som är i ett riktigt härligt läge i karriären då han ordnade årets sjätte seger efter en sylvass spurt som så många gånger tidigare. Under resans gång placerad som sista häst i andraspår. Fick fin draghjälp via tredje med varvet till mål och när han sedan gavs full marschorder in på upploppet såg övriga konkurrenter ut att stå stilla. Tiden blev 1.13,5a/2140 och segermarginalen blev en halv längd.


Vi gratulerar ägande AB B.L.Wester för 40 000 friska in på kontot, och såklart ett stort grattis till Eddys skötare Ellen Bergman.


Sist ut idag var Önas Power som togs lungt och stilla från sitt bakspår mot en position som femte häst i andraspår. Började leta sig framåt via tredjespår med dryga 900 meter till mål. Lite seg stil över upploppet men ville inte ge sig och knep andraplatsen via tiden 1.16,5a/2140.


12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page