top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220420

Tre hästar åkte in till Solvalla under onsdagen, treårige Bugatti Hall först ut på banan i ett kvallopp som han avverkade på ett fint sätt via 1.19,7/2140.


Först ut till start var Make My Dream som snabbstartade ur startvolten till fint slagläge i andra utvändigt. Letade sig ut i tredjespår i sista sväng men höll mest farten och kunde inte vara med och göra upp om det. Slutade oplacerad på tiden 1.15,7/2160.


Sist ut var Go For Manny som har en läcker form för dagen. Idag säkrade han sin fjärde raka topp 2 placering via dagens andraplats, tyvärr snuvad om segern med huvud och hals i sista steget. Han gör ett tappert lopp efter att ha gått hela loppet i dödens. Tiden över mål blev 1.13,2a/1640 och det var Zeb Jonasson som skötte tömföringen.


#GoForManny #MakeMyDream #BugattiHall

24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Billionaire Face som är tillbaka efter en skada och behövde kvala då det gått 1 år sen han startade senast, skötte sitt kval galant och känner sig nu redo att tävla igen, tiden 1.17.1 2140m volt. Gold

Micke Sting var ensam till start på Romme där han var ut i Plåt-Svens Minne för 3 åringar. Från spår 9 bakom bilen hamnade han bland dom sista från start, med varvet kvar till mål låg han som 5e häst

bottom of page