top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220703

Söndagen spenderades på Hagmyren där Breeze och Dozen of Oysters ställdes mot varandra och fyra andra ekipage i ett försök till Norrlands Grand Prix.


Claes styrde Breeze till ett fint slagläge i andra utvändigt. Fick en rygg att följa genom sista sväng men spurtade sedan med mersmak den sista biten till en säker andraplats på nya rekordet 1.12,4a/2140. Tussarna kvar i öronen och till synes fina krafter kvar i tömmarna - skönt att se henne felfri igen.


Dozen of Oysters och Zeb satt som sista häst på innerspåret och blev kvar som sista häst loppet ut vilket också innebar att de kom i mål som första ekipage utanför pengaplacering. Tiden över mål blev 1.13,1a/2140.


76 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page