top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220713

Solvalla med tre hästar till start.


Först ut var Bugatti Hall som blev över från start och fick backa sig sist invändigt. Tuggade på bra över upploppet men satt för långt bak under resans gång för att ta nämnvärt på fältet. Slutade oplacerad på tiden 1.17,6a/2140 vilket är personbästa.


Därefter startade Balotelli Face och som alltid gör han en fantastiskt fin prestation, denna gång till trejdepriset i ett fartfyllt lopp. Tiden över mål blev 1.13,0a/2140 vilket är riktigt fina papper för en treåring i livets femte start.


Sist ut var Miadel som aldrig kom till i loppet. Satt som fjärde häst på innern under resans gång och letade febrilt lucka genom sista sväng. Hon knep ändå sista slanten på tiden 1.15,6a/2140.


9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page