top of page
Sök
  • Skribentens bildSara Norrström

Jägersro 230822

Uppdaterat: 27 aug. 2023

Bugatti Hall och Lawina gjorde resan ner till Jägersro där det vankades uttagningar till Derbyt och Derby stoet där dom 2 första tog sig vidare till final.


Bugatti inledde från spår 7 bakom bilen, vart hängande i 3e genom första sväng och kördes framåt till utvändigt om ledaren där han genast vart avlöst och hamnade 3e utvändigt, de blev ordentligt körning en bit då konkurenterna slogs om positionerna. Satt kvar i andra spår när attackerna kom bakifrån 850m kvar till mål, hängde med okej men vart ordentligt trött sista biten, kanske att den långa resan hade satt sig lite i benen. Han kom i mål som oplacerad på 1.13.8 2640m auto, vilket va en rekordsänkning men nästan 1,5 sekund.

Allt har verkat bra med Bugatti efter loppet och den långa resan då han både åt och drack väldigt bra, han kommer med stor sannolikhet gå framåt med det här loppet i kroppen inför kommande uppgifter.


Lawina inledde från spår 4 bakom bilen, snabbstartade till ledning och släppte efter 500m. Satt i rygg ledaren hela loppet igenom, men vart något trött till slut och hade behövt Visby loppet (där de tyvärr vart startgalopp) i kroppen. Hon kom i mål som 6a på tiden 1.13.5 2140m auto. Även Lawina verkar allt bra med och vi laddar mot nya lopp. Hon har en stor uppgift kvar i år och de är Breeders Crown där hon redan är inkvalad till semifinalen som går senare i höst.


Lawina var ute på tur med en liten medpassagerare 🐶

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page