top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

210704

En söndag på Bollnästravet med två hästar till start. Inledde dagen gjorde Make My Dream som plockade en fin tredjeplats i debuten för stall Sjöström. Från sitt niondespår bakom bilen knep hon positionen som tredje häst i andraspår och kunde sitta kvar där loppet ut. Fick aldrig fritt men jobbade på bra bakom hästar som trea, trots till synes lite seg stil så knäppte hon av flertalet ekipage över upploppet.


Tredjepriset innebar hennes 8:e pallplats i karriären. Dessutom var det blott hennes andra start över kort distans där hon ordnade en rekordsänkning med dryga sekunden. 1.13,6a/1640 stannade klockan på och 11 000 kr intjänat på prestationen tog henne till 190 000 kr intjänat i karriären.


Med till start var treåriga Wilda Knight som följde upp sin senaste andraplats med en ny. Från positionen som femte häst i andraspår gav hon sig ut för attack med varvet till mål. Fick draghjälp genom slutsvängen för att sedan växla upp till en rafflande spurt med upploppet kvar. Gick bet på att nå vinnaren, men stod tidigt klar som tvåa på ett stiligt personbästa över aktuell distans med voltstart. Tid över mål blev 1.15,3/2140 och belöningen för insatsen 50 000 kr.


Wilda har nu tjänat drygt 167 000 kr på 9 starter i karriären, och av dessa har 5 lopp lett till prispallen.


23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

Comentários


bottom of page