top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

210704

En söndag på Bollnästravet med två hästar till start. Inledde dagen gjorde Make My Dream som plockade en fin tredjeplats i debuten för stall Sjöström. Från sitt niondespår bakom bilen knep hon positionen som tredje häst i andraspår och kunde sitta kvar där loppet ut. Fick aldrig fritt men jobbade på bra bakom hästar som trea, trots till synes lite seg stil så knäppte hon av flertalet ekipage över upploppet.


Tredjepriset innebar hennes 8:e pallplats i karriären. Dessutom var det blott hennes andra start över kort distans där hon ordnade en rekordsänkning med dryga sekunden. 1.13,6a/1640 stannade klockan på och 11 000 kr intjänat på prestationen tog henne till 190 000 kr intjänat i karriären.


Med till start var treåriga Wilda Knight som följde upp sin senaste andraplats med en ny. Från positionen som femte häst i andraspår gav hon sig ut för attack med varvet till mål. Fick draghjälp genom slutsvängen för att sedan växla upp till en rafflande spurt med upploppet kvar. Gick bet på att nå vinnaren, men stod tidigt klar som tvåa på ett stiligt personbästa över aktuell distans med voltstart. Tid över mål blev 1.15,3/2140 och belöningen för insatsen 50 000 kr.


Wilda har nu tjänat drygt 167 000 kr på 9 starter i karriären, och av dessa har 5 lopp lett till prispallen.


#MakeMyDream #WildaKnight

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Billionaire Face som är tillbaka efter en skada och behövde kvala då det gått 1 år sen han startade senast, skötte sitt kval galant och känner sig nu redo att tävla igen, tiden 1.17.1 2140m volt. Gold

Micke Sting var ensam till start på Romme där han var ut i Plåt-Svens Minne för 3 åringar. Från spår 9 bakom bilen hamnade han bland dom sista från start, med varvet kvar till mål låg han som 5e häst

bottom of page