Sök
  • Stall Sjöström

210910

Fina tävlingar på Solvalla med uttagningslopp till Oaks och Kriteriet.


Moon On Baroda inledde med en klurig resa som femte ekipage på innerspåret. Fick aldrig riktigt fritt genom sista sväng och satt ändå på tok för långt bak för att kunna räcka till över upploppet. Oplacerad men med svettig rekordsänkning till nya personbästa 1.13,0a/2140.


På tur stod Breeze som i sitt försök lottats till iskallt läge med spår 12. Hittade position som femte häst i andraspår och vid knappa varvet till mål styrdes hon ut i tredjespår. Fick rygg att följa fram till upploppsrakan då hon styrdes ut för attack. Avslutar med visslande fart men når det till trots inte hela vägen fram till finalplats. Tredjepriset blev dock hennes 12:e pallplats i 15:e starten vilket landar henne på 80% plats - makalösa siffror då hon varit ut mot årgångstoppen hela året. Nytt rekord blev det också med fina 1.12,6a/2140.


Wilda Knight var stallets tredje treårssto att försöka sig på en finalplats till Oaks, men även här fick vi nöja oss med en fin prestation i skymundan och ett finfint personbästa som oplacerad på 1.13,6a/2140. Under resans gång fanns Wilda placerad som femte häst på innern, letade sig ut men blev aldrig farlig för täthästarna.


Sist ut var Dozen Of Oysters som provade lyckan i Kriterieuttagningen. Fick första varvet i dödens för att sedan bli avlöst, men redan in på sista borte lång började han tröttna och stod inte att känna igen. Föll igenom fältet och slutade oplacerad på 1.19,8a/2640. Han kommer igen.


#Breeze #WildaKnight #MoonOnBaroda #DozenOfOysters

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

211126

En fyrling till start på Solvalla där Mitzy Gold inledde, såväl tävlingsdagen som sin tävlingskarriär i regi Sjöström. Här blev det en inledande galopp efter en liten trevande stil ur första sväng, oc

211124

Solvallakväll med två hästar till start. Miadel inledde med en resa som sista häst på innerspåret. Fick aldrig helt fritt och gick fint i skymundan som femma i mål. Tiden blev 1.18,7/2140. Ett hack bä

211119