top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

211022

Bollnästravet med tre hästar till start, och samtliga svarade för fina insatser. Först ut var Önas Power kom i mål som fjärde häst efter en resa i tredje utvändigt och som första häst i tredjespår dryga 800 kvar. Höll farten på ett bra sätt och åkte dit om tredjeplatsen precis på linjen. Tiden 1.15,3a/2140 är ett nytt personbästa över distansen.


Qvanting Indika stod på tur och gjorde det bra i Anders Kilströms Minneslöp för fyraåringar. Fick en knepig uppgift som fjärde häst på innerspåret där dessutom ledaren fick sticka iväg på egen hand. Kom loss sent och fick helt fritt löputrymme först in på upploppet. Sköt till fint med spurten som räckte fram till säsongens sjunde pallplats i nionde starten, skön form under året! Tredjepriset idag gav 29 000 kr in på kontot och tiden över mål blev 1.15,5a/2140.


Sist ut var Wilda Knight som föll med flaggan i topp som tvåa i A.K's Minneslöp för treåringar. Inledningsvis placerades hon som andra häst i andraspår, men bytte ut positionen mot dödens med dryga varvet till mål. Gav ledaren en match under slutrundan och stred berömvärt över upploppet. Kom närmare och närmare men fick ge sig över linjen med nos och huvud tillgodo för segraren. Tiden blev 1.16,3a/2140 och insatsen belönades med 50 000 kr vilket tog henne över 200 000 kr intjänat under året.


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page