top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

211215

Fyra hästar till start på Solvallaovalen och tillsammans ordnade de två andraplatser och två tredjeplatser, 100% pallen idag!


Först ut var Up To Me som via tredje inner bjöd på en rejäl avslutning över upploppet. Ett noshår från andrapriset men loppets vinnare var för långt fram för att nå. Tiden som trea på pallen blev 1.14,7a/2140.


På tur stod Wilda Knight som även hon hittade position som tredje ekipage på innerspåret. Hittade lucka i utgången av sista sväng och spurtade snyggt till andrapriset på 1.14,6a/2140.


Miadel levererade dagens andra tredjepris efter ett lopp mestadels i dödens. Länge tvåa över upploppet men fick ge sig lite sista biten och en smygkörd häst smet förbi invändigt. Gör det bra på tiden 1.19,9/2640 och ordnade andra raka tredjepriset.


Sist ut ikväll var Wilson Knight som i pampig stil drog direkt till i ledningen när bilen släppte fältet. Höll täten loppet ut, kanske i lite väl pigg stil. Tröttnade kort före mål, men höll ändå upp kvällens fina facit och sträckte på sig till karriärens 9:e andrapris. Tiden blev 1.14,9a/2140.


25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page