top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220119

Tre hästar till start på Solvalla som alla tre levererade fina resultat.


Make My Dream, en riktigt säker platshäst, svarade på nytt för en fin insats som denna gång räckte till tredjepriset. Var med i startrusningen inledningsvis men nådde inte tät utan fick nöja sig med rygg ledaren där hon också blev fast loppet ut, med till synes fina krafter kvar. Tiden över mål blev 1.15,6a/1640.


På tur stod Mitzy Gold som tyvärr blev generad till galopp in i första sväng. Tappade rätt mycket mark på fadäsen men kom snart ikapp som sista häst i andraspår och gav sig dessutom ut som första häst i tredjespår med knappa 700 kvar. Stumnade av förklarliga skäl den sista biten, men sträckte på sig och nådde femtepriset på tiden 1.18,4g/2140. Måste utmanat topp tre utan markförlusten.


Sist ut var Go For Manny som även han ordnade tredjepris efter en resa i tredje invändigt. Letade sig fram för avancemang med dryga halvvarvet till mål och avslutade bra fram till tredjeplatsen. Tiden 1.15,8/2140 är personbästa med aktuell startmetod.


#MitzyGold #MakeMyDream #GoForManny

37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Billionaire Face som är tillbaka efter en skada och behövde kvala då det gått 1 år sen han startade senast, skötte sitt kval galant och känner sig nu redo att tävla igen, tiden 1.17.1 2140m volt. Gold

Micke Sting var ensam till start på Romme där han var ut i Plåt-Svens Minne för 3 åringar. Från spår 9 bakom bilen hamnade han bland dom sista från start, med varvet kvar till mål låg han som 5e häst

bottom of page