top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220119

Tre hästar till start på Solvalla som alla tre levererade fina resultat.


Make My Dream, en riktigt säker platshäst, svarade på nytt för en fin insats som denna gång räckte till tredjepriset. Var med i startrusningen inledningsvis men nådde inte tät utan fick nöja sig med rygg ledaren där hon också blev fast loppet ut, med till synes fina krafter kvar. Tiden över mål blev 1.15,6a/1640.


På tur stod Mitzy Gold som tyvärr blev generad till galopp in i första sväng. Tappade rätt mycket mark på fadäsen men kom snart ikapp som sista häst i andraspår och gav sig dessutom ut som första häst i tredjespår med knappa 700 kvar. Stumnade av förklarliga skäl den sista biten, men sträckte på sig och nådde femtepriset på tiden 1.18,4g/2140. Måste utmanat topp tre utan markförlusten.


Sist ut var Go For Manny som även han ordnade tredjepris efter en resa i tredje invändigt. Letade sig fram för avancemang med dryga halvvarvet till mål och avslutade bra fram till tredjeplatsen. Tiden 1.15,8/2140 är personbästa med aktuell startmetod.


37 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page