top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220125

Bollnäs med fyra hästar till start. Först ut på banan var Miadel som fick en resa i tredje utvändigt och på som andra häst i tredjespår in på sista borte lång. Gott gåendes en bit men höll sedan mest farten över upploppsrakan. Gick i mål som sexa, slagen om femtepriset direkt på linjen. Tiden över mål blev 1.16,8a/2140 vilket är nytt personbästa över distansen med aktuell startmetod.


På tur stod Up To Me som fick ett offensivt upplägg med körning från start om ledningen, fick ge sig men gav sig direkt ut i andraspår för att ta över täten på nytt. Ledde in på upploppet men tröttnade den sista biten och kom i mål i det slagna fältet på tiden 1.14,6a/1640.


Revansch för stallet blev det direkt då nyblivne fyraåringen Mercedes Hall visade att vinterträningen gjort sitt. Tog över ledningen inför halvvarvspasseringen och behöll sedan den positionen loppet ut. Segermarginalen blev 2,5 längd och tiden över mål 1.15,9/2140 vilket är nytt personbästa.


Segerchecken var 40 000 kr och vinsten blev hennes andra i karriären.


Vi gratulerar ägande AnEBe AB, samt skötare Ellen Bergman!



Sist ut under kvällen var Önas Power som efter en resa i tredje utvändigt avslutade gott när luckan ur sista sväng. Hann fram till tredjepriset på tiden 1.14,6a/1640 vilket såklart är nytt personbästa i första försöket över kort distans.


20 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page