top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220311


Solvallalunch med en häst till start. Fyraåriga Mercedes Hall var helt ensam på banan i dagens lopp. Spetsade direkt från start och höll sedan greppet om täten utan att någon gång hotas av konkurrenterna. Dagens lopp var första försöket över kort distans i karriären, något hon inte verkade det minsta bekymrad över. Efter en snabb avslutning drygade hon ut avståndet till tvåan och vann enkelt med 2,5 längds marginal. Tiden blev 1.13,6a/1640.


Detta var hennes tredje seger i karriären och på tio starter ståtar hon med dessa fina siffror 3-4-2, endast en gång utanför pallen och då slutade hon 4:a. Karriären har hittills inbringat 297 500 kr.


Vi gratulerar ägande AnEBe AB samt skötare Ellen Bergman till denna fina prestation!


Stallets hästar har hunnit med 54 starter sedan årsskiftet och ståtar med fantastiskt fina 68% pallplatser och 24% segrar!


40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page