top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220413

Tre hästar till start under onsdagen där debuterande Enge A Conto var först ut på banan. Skötte sig fint ur volten och hittade fint läge i andra utvändigt. Gick ner invändigt på sista bortre lång och följde med fint till femtepriset på tiden 1.17,7/2140.


På tur stod Entrance som klev över i galopp kort efter start. Tappade mycket mark på snedsteget och fick bara fullfölja bakom fältet när hon ändå var på plats. Oplacerad på tid 1.18,5g/2140. Hon kommer igen.


Miadel var sist ut och fann ett fint slagläge i andra utvändigt från sitt 11:e spår bakom vingen. Fick sitta kvar och spara på krutet genom hela sista sväng, men väl på upploppet kunde hon inte rå på tätklungan som hade mer att ge den sista biten. Miadel kom i mål som femma på tiden 1.15,6a/2140.


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

Comments


bottom of page