top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220414

Fyra hästar till start på Gävletravet, lite stolpe ut och det var så dagen inleddes med Mitzy Gold som trängdes mellan ekipage in i första sväng, vilket störde henne till galopp och så förstördes dagens chanser.


På tur stod Bank Blow och Qvanting Indika som startade mot varandra i dagens sjunde lopp. Claes körde Bank Blow och bjöd henne på ett lopp i rygg ledaren där hon satt fast in på upploppet med 3e-4e platsen på gaffeln. Tyvärr slog hon på en galopp ur sista sväng och ta nya tag i ett annat lopp.


Qvanting kördes av Zeb och tillsammans tampades det med ett tufft spår 12 och fick köras på chans som sista häst på innerspåret. Hade inte så mycket att ge till slut och gick i mål till sista slanten på 1.14,4a/2140.


Sist ut och kvällens utropstecken var Jaguar Dream som putsade sitt personbästa på ett snyggt sätt efter en vilsam resa i tredje invändigt. Luckan kom in på upploppet och då sköt han till riktigt fint till andrapriset på tiden 1.10,8a/1640.


#MitzyGold #BankBlow #QvantingIndika #JaguarDream10 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Billionaire Face som är tillbaka efter en skada och behövde kvala då det gått 1 år sen han startade senast, skötte sitt kval galant och känner sig nu redo att tävla igen, tiden 1.17.1 2140m volt. Gold

Micke Sting var ensam till start på Romme där han var ut i Plåt-Svens Minne för 3 åringar. Från spår 9 bakom bilen hamnade han bland dom sista från start, med varvet kvar till mål låg han som 5e häst

bottom of page