top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220414

Fyra hästar till start på Gävletravet, lite stolpe ut och det var så dagen inleddes med Mitzy Gold som trängdes mellan ekipage in i första sväng, vilket störde henne till galopp och så förstördes dagens chanser.


På tur stod Bank Blow och Qvanting Indika som startade mot varandra i dagens sjunde lopp. Claes körde Bank Blow och bjöd henne på ett lopp i rygg ledaren där hon satt fast in på upploppet med 3e-4e platsen på gaffeln. Tyvärr slog hon på en galopp ur sista sväng och ta nya tag i ett annat lopp.


Qvanting kördes av Zeb och tillsammans tampades det med ett tufft spår 12 och fick köras på chans som sista häst på innerspåret. Hade inte så mycket att ge till slut och gick i mål till sista slanten på 1.14,4a/2140.


Sist ut och kvällens utropstecken var Jaguar Dream som putsade sitt personbästa på ett snyggt sätt efter en vilsam resa i tredje invändigt. Luckan kom in på upploppet och då sköt han till riktigt fint till andrapriset på tiden 1.10,8a/1640.




11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page