top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220422

Två hästar till start i fina lopp på Åbytravet idag. Uttagningslopp till Drottning Silvias pokal samt Konung Gustaf V:s Pokal, hård konkurrens givetvis, men båda hästarna gjorde fina insatser som tyvärr ändå inte räckte till final.


Wilda Knight inledde från tufft utgångsläge bakom startbilen. Tassade med som sista häst på innerspåret. Letade sig ut i spåren på slutrundan följde sedan med i rygg i attacken genom sista sväng. Avslutade bra och var en av fyra hästar som klippte linjen på samma sluttid, 1.14,0a/2140. För Wildas del räckte det till femtepriset.


Dozen Of Oysters fick en fin resa i rygg ledaren som via open stretch räckte till fjärdepriset, knappt slagen om tredjepriset. Tiden över mål blev 1.13,0a/2140 i en snabb avslutning.


#DozenOfOysters #WildaKnight

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Billionaire Face som är tillbaka efter en skada och behövde kvala då det gått 1 år sen han startade senast, skötte sitt kval galant och känner sig nu redo att tävla igen, tiden 1.17.1 2140m volt. Gold

Micke Sting var ensam till start på Romme där han var ut i Plåt-Svens Minne för 3 åringar. Från spår 9 bakom bilen hamnade han bland dom sista från start, med varvet kvar till mål låg han som 5e häst

bottom of page