Sök
  • Stall Sjöström

220513


Trav på två banor idag, först ut lunchtravet på Solvalla där det blev triss i fjärdepris, signerade hästarna Mahadour tid 1.169/2140, Bank Blow 1.13,5a/2140 samt Miadel 1.14,7a/2140. Samtliga gjorde fina insatser.


På Rommes kvällstrav blev det 100% då Mitzy Gold pep till och ordnade första seger i 16e starten. Här blev det kortaste vägen till mål, spets och slut. Tiden 1.13,8a/1640 är nytt personbästa för Mitzy vars seger togs med en halv längds marginal och belönades med 30 000 kr. Styrningen skötte skicklige Zeb Jonasson som ordnade kuskseger nr 9 för året och ser ut att vara på god väg mot sitt bästa år hittills i karriären.


Vi gratulerar ägande Sjöblom Gruppen AB m fl samt skötare Moa Thörngren.


#MitzyGold #Mahadour #BankBlow #Miadel

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Dozen Of Oysters ensam till start idag mot tufft motstånd. Fick position i tredje utvändigt men var inte riktigt som bäst och hade svårt att hålla rygg under slutkurvan, visserligen i stenhårt tempo.

Fem hästar till start på Eskilstuna och det blev snudd på 100% pallplatser. Dagen inleddes med två hästar till start i samma lopp - Zinon Dream (Zeb) och Miadel (Claes). Zinon fann position som första

Visby med två hästar till start. Först ut var Bugatti Hall som gjorde tävlingsdebut. Tyvärr fick han inte riktigt till spår 5 i volten och stack direkt iväg i galopp. Han kommer igen. Vega Hall höll s