Sök
  • Stall Sjöström

220527

Elitloppsfredagen bjöd på en tripp till Hagmyren för Zinon Dream och Wilson Knight som båda kördes av Zeb Jonasson i sina lopp.


Zinon bjöds på en spårsnål löpning i tredje invändigt där han dessvärre blev fast och dragen bakåt, dock till synes utan så mycket krafter kvar i tömmarna. Tiden blev 1.14,1a/1640 vilket är personbästa i första försöket över den korta distansen.


Även Wilson fick en nattsvart löpning med en invändig resa där han sedan drogs bakåt. Slutade oplacerad på tiden 1.14,3a/2140.


#ZinonDream #WilsonKnight

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Dozen Of Oysters ensam till start idag mot tufft motstånd. Fick position i tredje utvändigt men var inte riktigt som bäst och hade svårt att hålla rygg under slutkurvan, visserligen i stenhårt tempo.

Fem hästar till start på Eskilstuna och det blev snudd på 100% pallplatser. Dagen inleddes med två hästar till start i samma lopp - Zinon Dream (Zeb) och Miadel (Claes). Zinon fann position som första

Visby med två hästar till start. Först ut var Bugatti Hall som gjorde tävlingsdebut. Tyvärr fick han inte riktigt till spår 5 i volten och stack direkt iväg i galopp. Han kommer igen. Vega Hall höll s