Sök
  • Stall Sjöström

220617

Visby med två hästar till start. Först ut var Bugatti Hall som gjorde tävlingsdebut. Tyvärr fick han inte riktigt till spår 5 i volten och stack direkt iväg i galopp. Han kommer igen.


Vega Hall höll sig till rätt gångart men fick den tuffa uppgiften att trava utvändigt om ledaren från start till mål. Klippte linjen som fjärdeplacerad men var i det närmaste på linje med de framförvarande, så hon gör en strong insats. Tiden blev 1.17,5/2140 vilket är ett nytt personbästa.


#VegaHall #BugattiHall

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Dozen Of Oysters ensam till start idag mot tufft motstånd. Fick position i tredje utvändigt men var inte riktigt som bäst och hade svårt att hålla rygg under slutkurvan, visserligen i stenhårt tempo.

Fem hästar till start på Eskilstuna och det blev snudd på 100% pallplatser. Dagen inleddes med två hästar till start i samma lopp - Zinon Dream (Zeb) och Miadel (Claes). Zinon fann position som första

100% segrar igår, 100% andraplatser idag. Tre hästar till start på två olika banor och samtliga fixade varsin andraplats. På Gävletravet tävlade Claes med hästarna och inledde Mahadour som svarade för