top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220621

Fem hästar till start på Eskilstuna och det blev snudd på 100% pallplatser. Dagen inleddes med två hästar till start i samma lopp - Zinon Dream (Zeb) och Miadel (Claes). Zinon fann position som första häst i andraspår men passade inte för den uppgiften idag och tröttnade lite till slut. Han landade på 7:e plats och tiden 1.15,7a/2140.


Miadel å andra sidan kunde spara krutet i rygg ledaren och efter sen lucka spurtade hon vasst till en riktigt fin andraplats, bara hals och huvud från karriärens första seger. Tiden över mål blev 1.14,6a/2140.


Qvanting Indika startade i loppet därpå och fick en resa i ryggar utvändigt. Jobbade hem tredjepriset trots att han stumnade lite till slut. Tid 1.14,4a/2140.


På tur stod Vine Vision som fick en sparsam resa som sista häst på innerspåret. Därifrån kunde han sedan sicksacka sig fram mellan hästar över upploppet. Avslutade fint som fjärde häst över linjen, men "tack vare" en trängning från ett annat ekipage som resulterade i diskning, så fick Vine Vision med sig tredjeplatsen hem. Tid över mål blev 1.13,6a/2140.


Sist ut blev ytterligare en pallplats - treåriga Enge A Conto snabbstartade till ledningen, ledde länge men fick ge sig i sista steget då orken tröt på upploppets sluttamp. Tiden över mål blev 1.16,9a/2140.


25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page