top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220625

Fintrav på Rättvik som traditionsenligt stod som värd åt Breeders' Crown uttagningarna. Stallet inledde med Lawina i ett uttagningslopp för treåriga ston där hon fick den tuffa uppgiften att spendera loppet utvändigt om ledaren. Såg länge ut att knipa tredjepriset men en starkt avslutande konkurrent tog sig förbi och Lawina fick därmed nöja sig med fjärdeplatsen på tiden 1.14,1a/2140 vilket är ett nytt personbästa.


De två fyraåringarna Breeze (Claes) och Wilda Knight (Zeb) gick ut i uttagningingslopp för 4-åriga ston och bäst resultat blev det för Wilda Knight som ordnade en sjätteplats på fina personbästa 1.12,9a/2140. Under resans gång fanns Wilda som sista häst på innerspåret och trots en fullgod spurt den sista biten blev det alldeles för långt fram för att göra upp om det.


Breeze satt näst sist i andraspår och fick en fin rygg att följa sista femhundringen och såg ut att ha gott om krafter kvar när hon klippte i galopp in på upploppet. Nya tag.


Sist ut var Jaguar Dream som startade i Midsommarloppet och gjorde en fin insats som 4:a från tredje utvändigt. Han var en av fyra hästar som stack iväg från övriga på upploppsrakan och tiden över mål blev snabba 1.11,1a/2140, en tiondel från hans personbästa på distansen.


13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page