top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220625

Fintrav på Rättvik som traditionsenligt stod som värd åt Breeders' Crown uttagningarna. Stallet inledde med Lawina i ett uttagningslopp för treåriga ston där hon fick den tuffa uppgiften att spendera loppet utvändigt om ledaren. Såg länge ut att knipa tredjepriset men en starkt avslutande konkurrent tog sig förbi och Lawina fick därmed nöja sig med fjärdeplatsen på tiden 1.14,1a/2140 vilket är ett nytt personbästa.


De två fyraåringarna Breeze (Claes) och Wilda Knight (Zeb) gick ut i uttagningingslopp för 4-åriga ston och bäst resultat blev det för Wilda Knight som ordnade en sjätteplats på fina personbästa 1.12,9a/2140. Under resans gång fanns Wilda som sista häst på innerspåret och trots en fullgod spurt den sista biten blev det alldeles för långt fram för att göra upp om det.


Breeze satt näst sist i andraspår och fick en fin rygg att följa sista femhundringen och såg ut att ha gott om krafter kvar när hon klippte i galopp in på upploppet. Nya tag.


Sist ut var Jaguar Dream som startade i Midsommarloppet och gjorde en fin insats som 4:a från tredje utvändigt. Han var en av fyra hästar som stack iväg från övriga på upploppsrakan och tiden över mål blev snabba 1.11,1a/2140, en tiondel från hans personbästa på distansen.


#JaguarDream #Breeze #Lawina #WildaKnight

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page