top of page
Sök
  • Skribentens bildSara Norrström

Bollnäs 230909


Lawina inledde dagen på ett soligt Bollnäs, från bricka 4 bakom bilen raketstartade hon fram till ledningen och släppte ganska omgående till en som verkligen ville köra i ledningen. Dom öppnade först 500 på snabba 1.09.1, Lawina satt i rygg ledaren hela vägen, lyftes ut i andra spår över upploppet men hade inte mycket att komma med då, kanske inte hennes bästa dag då hon va väldigt brunstig men hon kommer igen. Lawina slutade 6a på tiden 1.14.2 2140m auto.







Jerka Sting var ut i silverdivisionen från bricka 1 i voltstart, efter 2 omstarter kom dom iväg och Jerka var så när att hålla upp ledningen men fick även han nöja sig med rygg ledaren. Hade lite svårt att hänga med och fältet vart utdraget, försökte kliva ut i andra spår 600 kvar men hade inga krafter för de utan fick fortsätta på innerspår. Tröttnade ordentligt i sista sväng och där med va den dagen över, kanske var det nått som inte stod rätt till just då men vi har inte hittat några fel utan han har tränat på fint efter detta. Jerka slutade oplacerad på tiden 1.14.5 2140m volt.





Breeze avslutade dagen via ett försök till Diamantstoet där det var en spårtrappa Breeze startade från spår 12 då hon hade mest pengar på sig, hamnade en bit bak i fältet från start, snarare i 5e utvändigt vilket blev 4e utvändigt med varvet kvar till mål, hängde på i 3e spår när tåget gick ca 800m kvar där hon fick gå resten av loppet och avlutade väldigt fint till 4e priset på tiden 1.12.7 2140m auto.







9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page