top of page
Sök
  • Skribentens bildSara Norrström

Solvalla 230920

Madewithlove var först ut av våra 3 hästar, med bricka 1 bakom bilen i ett treåringslopp kunde hon inte öppna så fort utan det blev tredje invändigt och där blev hon fast hela loppet, fick inte se dagens ljus utan satt kvar med mycket krafter över mål som 5a på tiden 1.14.5 2140m auto.


Segerstaplaren Grace Trot var ut i ett lopp med spårtrappa och bricka 14 bakom bilen blev det en hel del hästar att runda men det löste hon utan problem. Kom igenom bra från start och hamnade i fjärde par utvändigt. Gick på i tredjespår med 1300m kvar och landade utanpå ledaren 900 kvar. Visade verkligen vilken fin inställning hon har och krigade hela vägen in i mål till en säker seger med 1 längds marginal på tiden 1.14.7 2140m auto. Detta va Grace 5 raka seger i 5 starten och hon är fortsatt obesegrad!


Här gratulerar vi ägarna Stall Garant och skötaren Viktor Malmrot!



Balotelli Face avslutade bland stallets hästar, snabbstartade från bricka 4 bakom bilen, blev väldigt pigg och rusade på med några längders ledning. Såg riktigt läcker ut nästan hela loppet men krafterna tröt lite sista biten och Balotelli fick nöja sig med tredjepriset efter en tapper insats på tiden 1.12.4 2140m auto.





31 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page