top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

210717

Bollnäs med tre hästar till start. (Även webmaster var på plats ikväll med kameran i högsta hugg, så efter varje resultatrapport bifogas bilderna på hästen i fråga!)


Först ut treåriga Mercedes Hall som debuterade på ett fint sätt till tredjepriset via tiden 1.16,7/2140. Hon tog ganska enkelt hand om ledningen ur startvolten men släppte sedan till favoriten vilken hon kunde följa i rygg hela loppet ut. Tappade lite när tätduon stack över upploppet, men gick i mål som klar trea på ett riktigt fint sätt. Spännande!


På tur stod S.G.Chandelier som från tillägg ordnade en rejäl rekordsänkning i karriärens fjärde start. Inledde som sista häst i andraspår, förbättrade sin position något via tredjespår med halvvarvet kvar och kämpade sedan fint över upploppet. Tiden blev 1.15,0/2160 och på hennes fyra starter hittills har hon varit 3:a-4:a-5:a-4:a.


Sist ut ikväll var Qvanting Indika som fick bevara krutet i tredje invändigt fram till sista sväng där han styrdes ut och kunde följa tåget fram via tredjespår. Gav sig ut för attack i än vidare spår ur sista sväng och spurtade snyggt hem segern med huvud och hals tillgodo. Segern var hans fjärde i karriären - andra i år, och 30:e segern under 2021 för stallet!


Tiden blev 1.16,1/2640 och belöningen om 30 000 kr tog honom till 175 500 kr intjänat i karriären.


Vi gratulerar ägargänget hos Easy KB, samt vikarierande skötare Klara Andersson som sommarjobbar hos oss tills Janina & Allans ersättare är på plats.





44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page