top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

210819

Lunchtrav på Lindesberg med tre hästar till start.


Qvanting Indika inledde dagen med ett andrapris efter ett lopp i andra utvändigt. Styrdes ut för angrepp ur sista sväng och kopplade direkt grepp om andraplatsen, ledaren gick inte att nå. Tiden blev 1.14,8a/2140.


På tur stod Zinon Dream som gjorde tävlingsdebut idag. Klok och skötsam från start och styrdes direkt framåt för position som fjärdehäst på innern i ett väldigt utdraget fält. Fram i rygg ledaren vid dryga halvvarvet kört. Tempot skruvades upp på slutrundan och då blev det lite tuffare att följa med. Jobbade sig hem som fjärde häst men såg lite tung och oslipad ut på det, orutin såhär i början såklart. Tiden blev 1.19,3/2140.


Mercedes Hall var sist ut och hittade direkt till täten ur startvolten. Fick tryckare hela slutrundan och fick ge sig till slut den sista biten. Tiden blev 1.16,9/2140 och andrapriset hennes tredje pallplats på lika många starter i karriären.



14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page