top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220105

Tre hästar till start på Solvallaovalen. Inledde kvällen, tillika tävlingsåret 2022, gjorde Mitzy Gold som ordnade tredje pallplatsen i fjärde försöket i regi Sjöström. Via rygg ledaren höll hon grepp om sin tredjeplats trots att det krävdes lite kuskjobb den sista biten. Tiden för Mitzy blev 1.15,8a/2140 vilket är ett nytt personbästa.


Go For Manny stod på tur och kördes en bit för ledning men nådde inte dit och fick inte överta heller. Backade sig ner i rygg ledaren vilket sedan blev tredje invändigt. Hittade ut i andraspår med dryga varvet kvar. Höll farten över upploppet men var inget hot för tätduon och blev kort före mål avslagen om tredjepriset. Det blev ett fjärdepris och en rekordsänkning med dryga sekunden till 1.15,0a/2140!


Sist ut för kvällen var nykomlingen Erase The Law som ordnade en fjärdeplats även han från en invändig resa. Var inte långt från tredjepriset och ordnade även han en rekordsänkning över distansen. 1.15,6a/2640 blev tiden.


44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

Comments


bottom of page