top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220105

Tre hästar till start på Solvallaovalen. Inledde kvällen, tillika tävlingsåret 2022, gjorde Mitzy Gold som ordnade tredje pallplatsen i fjärde försöket i regi Sjöström. Via rygg ledaren höll hon grepp om sin tredjeplats trots att det krävdes lite kuskjobb den sista biten. Tiden för Mitzy blev 1.15,8a/2140 vilket är ett nytt personbästa.


Go For Manny stod på tur och kördes en bit för ledning men nådde inte dit och fick inte överta heller. Backade sig ner i rygg ledaren vilket sedan blev tredje invändigt. Hittade ut i andraspår med dryga varvet kvar. Höll farten över upploppet men var inget hot för tätduon och blev kort före mål avslagen om tredjepriset. Det blev ett fjärdepris och en rekordsänkning med dryga sekunden till 1.15,0a/2140!


Sist ut för kvällen var nykomlingen Erase The Law som ordnade en fjärdeplats även han från en invändig resa. Var inte långt från tredjepriset och ordnade även han en rekordsänkning över distansen. 1.15,6a/2640 blev tiden.


#GoForManny #MitzyGold #EraseTheLaw

43 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Billionaire Face som är tillbaka efter en skada och behövde kvala då det gått 1 år sen han startade senast, skötte sitt kval galant och känner sig nu redo att tävla igen, tiden 1.17.1 2140m volt. Gold

Micke Sting var ensam till start på Romme där han var ut i Plåt-Svens Minne för 3 åringar. Från spår 9 bakom bilen hamnade han bland dom sista från start, med varvet kvar till mål låg han som 5e häst

bottom of page