top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220401

Solvalla med fyra hästar till start.


Inledde gjorde Miadel som ordnade en fjärdeplats på nytt personbästa efter ett lopp i tredje utvändigt. Splittrat fält och Miadel behövde aldrig ge sig ut i vidare spår. Gav vad hon kunde till slut och landade på tiden 1.15,3a/2140.


På tur stod Zinon Dream som hamnade en bra bit bak i fältet som femte häst i andraspår. Gav sig ut i tredje med dryga varvet till mål men fick en trög rygg att följa och kastade loss eget angrepp i vidare spår in i sista sväng. Avslutar med mersmak till tredjepriset men fick alldeles för långt fram till framförvarande för att kunna placera sig bättre än så. Tiden över mål blev 1.15,1a/2140 vilket är ett nytt personbästa över distansen.


Sist ut var duon Make My Dream (Claes) och Wilda Knight (Zeb) som båda gick ut i samma lopp. Make My Dream hittade position i rygg ledaren men drogs bakåt av trött konkurrent och ska inte beskyllas för det tråkiga resultatet.


Wilda Knight fick en snäll resa i tredje utvändigt där hon också satt kvar när tåget gick via tredjespår på slutrundan. Fastnade i trafiken genom sista sväng men gick bra mellan hästar över upploppet som 6:a på tiden 1.13,4a/1640.


#MakeMyDream #WildaKnight #ZinonDream #Miadel

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Billionaire Face som är tillbaka efter en skada och behövde kvala då det gått 1 år sen han startade senast, skötte sitt kval galant och känner sig nu redo att tävla igen, tiden 1.17.1 2140m volt. Gold

Micke Sting var ensam till start på Romme där han var ut i Plåt-Svens Minne för 3 åringar. Från spår 9 bakom bilen hamnade han bland dom sista från start, med varvet kvar till mål låg han som 5e häst

bottom of page