Sök
  • Stall Sjöström

220401

Solvalla med fyra hästar till start.


Inledde gjorde Miadel som ordnade en fjärdeplats på nytt personbästa efter ett lopp i tredje utvändigt. Splittrat fält och Miadel behövde aldrig ge sig ut i vidare spår. Gav vad hon kunde till slut och landade på tiden 1.15,3a/2140.


På tur stod Zinon Dream som hamnade en bra bit bak i fältet som femte häst i andraspår. Gav sig ut i tredje med dryga varvet till mål men fick en trög rygg att följa och kastade loss eget angrepp i vidare spår in i sista sväng. Avslutar med mersmak till tredjepriset men fick alldeles för långt fram till framförvarande för att kunna placera sig bättre än så. Tiden över mål blev 1.15,1a/2140 vilket är ett nytt personbästa över distansen.


Sist ut var duon Make My Dream (Claes) och Wilda Knight (Zeb) som båda gick ut i samma lopp. Make My Dream hittade position i rygg ledaren men drogs bakåt av trött konkurrent och ska inte beskyllas för det tråkiga resultatet.


Wilda Knight fick en snäll resa i tredje utvändigt där hon också satt kvar när tåget gick via tredjespår på slutrundan. Fastnade i trafiken genom sista sväng men gick bra mellan hästar över upploppet som 6:a på tiden 1.13,4a/1640.


#MakeMyDream #WildaKnight #ZinonDream #Miadel

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

220518

220513

220510