top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220728


Fin kväll på Gävletravet som resulterade i två segrar, en tredjeplats och en galopp.


Först ut var Staro Quincy som direkt i livets andra start fick uppleva "att ha turen på sin sida", då ekipaget som var först i mål tog ett par galoppsteg över en banmarkering som lossnat och låg mitt på upploppet. Surt för det sällskapet givetvis - men Quincy höll sig i trav och just så ser regelverket ut. Tiden över mål blev 1.16,1a/2140 och segern belönades med 25 000 kr.


Vi gratulerar ägande Björn & Ulla Sjöström HB, m fl samt skötare Linn Stolt.


På tur stod Terami som följde upp andraplatsen i debuten med ytterligare en visit på pallen. Denna gång tuggade hon hela loppet i dödens men kunde ändå ge motståndarna en match upploppet ner. Det hela resulterade i ett tredjepris på tiden 1.17,1/2140.


I dagens fjärde lopp var chefen segermogen igen och styrde in Moon On Baroda till karriärens andra triumf efter ett lopp i dödens. Loppet var ett försök till Damklubbens Guldlopp så senare samma kväll vankades finalen. Detta var hennes första försök på 1640 meter vilket gav henne ett personbästa i tiden 1.13,4a/1640. Segern belönades med 30 000 kr.


Vi gratulerar ägande Björn & Ulla Sjöström HB, m fl samt skötare Ellen Bergman.


Senare, i finalen, blev det dödens på nytt och även om hon tampades länge så fick hon lov att ge sig den sista biten. Här räckte insatsen till ett fjärdepris på tiden 1.15,1/2140.


Till start under kvällen var även Zinon Dream med Zeb i vagnen. Här blev det dock galopp redan innan bilen släppte fältet, så vi får samla ihop oss och ta nya tag.


11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page