Sök
  • Stall Sjöström

210916Sex hästar till start på Örebrotravet och det blev helt okej resultat på den regntunga banan innan kvällen var slut. Inledningsvis startade Zinon Dream som gjorde karriärens tredje framträdande. Klok ur startvolten och hittade direkt position i andra utvändigt vilket senare blev tredje utvändigt.


Kastade loss som första häst i tredjespår med dryga halvvarvet till mål. Försökte avancera en bit men blev lite tam i sin spurt och nöja sig med femtepriset på tiden 1.19,0/2140.

På tur stod Easy Catch som blev kvällens utropstecken då hon i rejäl stil ordnade karriärens första triumf i andra starten efter ett lopp i ledningen från start till mål. Med 1,5 längd till loppets tvåa klippte hon mållinjen på tiden 1.18,1/2140 och för insatsen belönades hon med 15 000 kr.


Vi gratulerar ägande Björn & Ulla Sjöström HB, samt skötare Felicia Hägglund!


Tredje häst till start var strulpelle Önas Power som drog en repa galopp i startmomentet. Ställer sig men tappade både mark och position på fadäsen och släpade som sista häst en bit bakom fältet. Avancerade i vida spår med dryga halvvarvet till mål och svepte stora delar av fältet. Kunde inte ta sig an den överlägsna vinnaren, men blev knappt slagen om andraplatsen över mållinjen och med facit i hand gör han på nytt en makalös prestation som når sitt tredjepris med den inledningen. Vinner han inte så ger han vinnaren en tuff match felfri. Tiden idag var 1.16,1ag/2100.


S.G.Chandelier på tur. Lugn start gav position som sista häst i andraspår. Dryga varvet till mål styrdes hon ut i tredjespår. Såg fin ut men föll plötsligt över i galopp med dryga halvvarvet kvar, och grusade alla dagens chanser till framskjuten peng. Nya tag.


Sista loppet innehöll en dubbel från stallet där Claes körde Up To Me, och Carl-Johan Jepson hyrdes in för att styra Vine Vision. Up To Me fanns under resans gång som fjärde häst på innerspåret, och utanför sig i tredje utvändigt satt Jepson med Vine Vision. Dessa båda gick i mål i princip jämsides där Up To Me såg ut att ha mest att åka med - dock fastlåst utan lucka. Placeringarna blev 4:a - Vine Vision och 6:a - Up To Me. Båda landade på tiden 1.15,2a/2100.#VineVision #ZinonDream #SGChandelier #UpToMe #ÖnasPower #EasyCatch15 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

211126

En fyrling till start på Solvalla där Mitzy Gold inledde, såväl tävlingsdagen som sin tävlingskarriär i regi Sjöström. Här blev det en inledande galopp efter en liten trevande stil ur första sväng, oc

211124

Solvallakväll med två hästar till start. Miadel inledde med en resa som sista häst på innerspåret. Fick aldrig helt fritt och gick fint i skymundan som femma i mål. Tiden blev 1.18,7/2140. Ett hack bä

211119