Sök
  • Stall Sjöström

211126

En fyrling till start på Solvalla där Mitzy Gold inledde, såväl tävlingsdagen som sin tävlingskarriär i regi Sjöström. Här blev det en inledande galopp efter en liten trevande stil ur första sväng, och väl på benen kom hon ikapp fältet och fullföljde till sjundepriset, dock med ytterligare en galopp i bagaget i utgången av sista sväng. Tiden över mål blev 1.19,7g/2140. Nya tag!


Önas Power stod på tur över 2640 m för första gången i karriären. Tog det piano från start och satt som sista häst i fältet fram till dryga varvet till mål då han gav sig ut för attack i tredjespår. Gick ut ytterligare ett spår genom sista sväng men tröttnade lite över upploppet och fick vända hem till stallet utan slantar idag. Tiden blev 1.16,9a/2640.


Därefter startade Zinon Dream som fick en fin resa i rygg ledaren och tackade för det med en fin tredjeplats på nya rekordet 1.15,8a/2140. Loppets etta och tvåa pep iväg i en egen duell, men Zinon svarade upp övriga konkurrenter på ett mersmakande sätt och är nog inte lång ifrån sin egna första seger.


Easy Catch avrundade kvällen i ett till synes fint slagläge som andra häst på innerspåret. Fick dock trafikproblem då framförvarande häst tröttnade med halvvarvet kvar, och hon tappade position på det. Fick leta sig fram mellan hästar och avslutade rappt i skymundan till femtepriset på tiden 1.15,9/2140.


#EasyCatch #MitzyGold #ZinonDream #ÖnasPower

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Dozen Of Oysters ensam till start idag mot tufft motstånd. Fick position i tredje utvändigt men var inte riktigt som bäst och hade svårt att hålla rygg under slutkurvan, visserligen i stenhårt tempo.

Fem hästar till start på Eskilstuna och det blev snudd på 100% pallplatser. Dagen inleddes med två hästar till start i samma lopp - Zinon Dream (Zeb) och Miadel (Claes). Zinon fann position som första

Visby med två hästar till start. Först ut var Bugatti Hall som gjorde tävlingsdebut. Tyvärr fick han inte riktigt till spår 5 i volten och stack direkt iväg i galopp. Han kommer igen. Vega Hall höll s