top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

211126

En fyrling till start på Solvalla där Mitzy Gold inledde, såväl tävlingsdagen som sin tävlingskarriär i regi Sjöström. Här blev det en inledande galopp efter en liten trevande stil ur första sväng, och väl på benen kom hon ikapp fältet och fullföljde till sjundepriset, dock med ytterligare en galopp i bagaget i utgången av sista sväng. Tiden över mål blev 1.19,7g/2140. Nya tag!


Önas Power stod på tur över 2640 m för första gången i karriären. Tog det piano från start och satt som sista häst i fältet fram till dryga varvet till mål då han gav sig ut för attack i tredjespår. Gick ut ytterligare ett spår genom sista sväng men tröttnade lite över upploppet och fick vända hem till stallet utan slantar idag. Tiden blev 1.16,9a/2640.


Därefter startade Zinon Dream som fick en fin resa i rygg ledaren och tackade för det med en fin tredjeplats på nya rekordet 1.15,8a/2140. Loppets etta och tvåa pep iväg i en egen duell, men Zinon svarade upp övriga konkurrenter på ett mersmakande sätt och är nog inte lång ifrån sin egna första seger.


Easy Catch avrundade kvällen i ett till synes fint slagläge som andra häst på innerspåret. Fick dock trafikproblem då framförvarande häst tröttnade med halvvarvet kvar, och hon tappade position på det. Fick leta sig fram mellan hästar och avslutade rappt i skymundan till femtepriset på tiden 1.15,9/2140.


33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

Comments


bottom of page