top of page
Sök
  • Skribentens bildStall Sjöström

220810

Mantorp med 4 hästar till start.


Först ut och också den som lyckades bäst i dag var Staro Quincy som ordnade en ny pallplats - 3:a - efter en resa i andra ytter. 1an 2an 3an var i princip i linje över mål, så det var nära hugget som stucket vem som drog vinstlotten här. En fin prestation.

Tiden över mål blev 1.15,4/2140, nytt personbästa.


Mitzy Gold på tur som verkar ofantligt löpsugen för dagen. Sprintade sylvasst till tät dit hon kom med enkelhet trots spår sju bakom vingen. Väl där blev det lite rull i aktionen och hon föll i galopp. Grus i maskineriet för dagen.


Wilda Knight stod på tur i uttagningslopp till Breeders Crown för 4-åriga ston. Även Wilda kom till start från ett spår långt ut bakom vingen. Blev över efter att bilen släppt fältet och fick slugga sig framåt mot dödens där hon blev avlöst efter varvet kört. Började sedan trötta lite in på sista bortre och slutade i det oplacerade gänget, via tiden 1.13,7a/2140.


Sist ut idag var S.G.Chandelier. Stod på tillägg och slog till med en galopp vilket gjorde att hon aldrig riktigt kom in i matchen. Var en bra bit bak när den främre trion passerade mål. För S.G.Chandelier blev det en femteplats på tiden 1.16,8g/2160.



24 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Solvalla 240117

Jerka Sting var ensam till start och från spår 2 på tillägg hamnade han näst sist i det lilla fältet med endast 7 hästar, klev på i andra spår med 1300m kvar och fick en häst framför sig. Gick på i tr

Romme 240106

Madewithlove gjorde årsdebut i ett Diamantstoförsök, från spår 7 i volten öppnade hon okej och hamnade som första häst i andra spår där hon fick vandra hela vägen. Dödens har inte varit hennes grej fö

bottom of page